Какъв човек си според формата на носа ти

28 юли 2016 09:58   8075 прочита


Формата на носа издава много повече за нас, отколкото сме предполагали. Всеки тип носи определена инфорамация за характера на човек, навиците му, целите и това как гледа на живота.

Картинката, която сме подбрали по-долу ще ви помогне да определите формата на носа си, а след това прочетете какво говори това за характера ви. Под всеки тип има кратко описание, което ви описва като човек.

1. Издължен нос

Хората с издължени носове имат ясно изразени цели в живота, които следват с цената на всичко. Те са борбени и успяват да постигнат какво са си наумили. В любовта изпитват известни трудности, но на по-късен етап от живота им всичко си идва по местата. Спокойни и уравновесени хора, които са добри и верни приятели.

2. Голям нос

Характерен е за хора, които обичат работата си и кариерата е важна част от живота им. Те са много влюбчиви, но рано или късно намират правилния човек за тях. Никога не остават сами и имат силна нужда да обичат и да бъдат обичани. Държат на себе си, обичат да си угаждат, не обичат големите промени и им харесва, когато всичко си остава така, както е.

3. Строг и издължен нос

Хората с такава форма на носа са строги и обичат реда. Не си позволяват да излязат от релсите и за секунда, обичат животът им да е подреден и сигурен. Когато нещо се обърка, изпадат в паника и не могат да съберат мислите си. Те имат нужда от спокоен и уравновесен партньор в живота, който ще придаде идеалния баланс.

4. Нос с гърбица

Много артистични и позитивни хора, които обичат живота и всичките му чудатости. Енергични и винаги търсещи приключения. Хората, които имат гърбица на носа са мили по душа, но и понякога са сложни характери. Техните представи за света са различни от представите на повечето хора. В любовта търсят дълго, преди да открият любовта на живота си, но чакането накрая си заслужава.

5. Малък и чип нос

Хората с малки нослета са трудни характери. Те не допускат всеки до себе си, имат високо мнение за себе си и в общи линии всички се върти около тях. Добри са, отзивчиви са, но не към всеки. В живота си имат много партньори – харесвани са, обичани са и дълго време не се нуждаят от сериозна връзка, а се наслаждават на всяка следваща.

© Actualno.com


Още за: форма   нос   човек   характер   навици   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар