Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

≈ксклузивни разкрити€ дни преди старта на ¬»ѕ Ѕрадър! ≈то кои влизат на 100% в  ъщата + изненадващо име от последни€ час!


3 септември 2018 15:50  2 коментара   5681 прочитаќстават 7 дни до старта на клюкарското реалити у нас „¬»ѕ Ѕрадър“, а част от колоритните съквартиранти, които ще обитават къщата за попул€рни персони, вече са €сни!

ќт кухн€та на шоуто издадоха специално за HotArena участници, които на 100% ще гледаме след 1 седмица! ўе има семейна двойка! ѕетко и яна ƒимитрови ще остав€т за известно време грижите за децата на близките си, тъй като влизат в шоуто!

Ќай-нашумели€т поп изпълнител, станал попул€рен най-напред като поет под името  онстантин “рендафилов, и като гаджето на тийн сензаци€та ƒара – ѕапи ’анс ще покаже нагледно как се прави „ екс“, както гласи заглавието на едноименни€ му първи музикален хит.

ўе има лице, което е лежало в зандана поради различни обвинени€ и това е бивши€т рапър¬анко 1. ¬алентин  улагин и Ќора Ќедкова, които спретнаха чутовен селски сеир в участието им в „„ерешката на тортата“ също ще бъдат в „Ѕрадъра“, но за т€хното присъствие се знае от доста отдавна.

ƒългогодишната водеща на ЅЌ“ ћира ƒобрева също ще обитава знаменитата къща.

¬еднага след кра€ на „¬»ѕ Ѕрадър“ ще започне продължението „Big Brother All Stars”, бе потвърдено днес на официална пресконференци€ по темата.

√овори се, че ≈ва от „‘амили€ “оника“, —узанита и ќрхан ћурад, както и мъжът на √ала —тефан също ще вл€зат в най-гледаното реалити.

ќще за: кадри  старт  ¬»ѕ Ѕрадър ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

5 септември 2018 10:42 | лоло
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

н€ма и да пускам телевизора, а камо ли да ги гледам. »звратен€ци.


6 септември 2018 12:56 | тамерланд
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕј  «јѕќ„¬ј“ √ќЋ≈ћ»“≈ ѕ–ќ—“ќ“»» √ј—≈“≈ “≈Ћ≈¬»«ќ–»“≈
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.