Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

ѕускат движението по път€ —мол€н Ц ћадан в недел€


15 септември 2018 10:39   1509 прочитајвтомобилите ще се пропускат три пъти дневно в определени часове


ƒвижението през затворени€ участък от от свлачище на път€ —мол€н – ћадан ще се възстанови от 16 септември, съобщи областни€т управител Ќед€лко —лавов. јвтомобилите ще се пропускат три пъти дневно в определени часове.

÷€лостното пускане на движението по едното пътно платно в зоната на свлачището се планира след 27 септември. ƒотогава тр€бва да се изпълн€т допълнителни услови€ за укрепване на срутищни€ терен, предписани от проектанта на аварийно-възстановителните дейности.

јвтомобилни€т трафик ще се разрешава в часовете от 6.30 до 9 часа сутрин, от 12 до 13 и от 16.30 до18.30 часа вечер.

ѕриблизително 1.2 млн. лева струват до момента аварийните укрепителни дейности, според информаци€ от ќбластната администраци€.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: атомобили  участък  свлачище  път ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.