Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

ѕреасфалтират трагични€ участък от път€ —воге Ц —офи€


7 септември 2018 09:05  1 коментар   1159 прочита

—нимка: “еодора “рифонова
—нимка: “еодора “рифонова


—нимка: “еодора “рифонова

–емонтните работи ще са в отсечката от водостока преди пътни€ инцидент до моста над река Ћесковдолска, съобщават от јгенци€ Дѕътна инфраструктураФ


ƒнес ще бъде преасфалтиран участкът от път€ —воге – —офи€, където стана тежки€т инцидент със 17 загинали и 21 ранени.

–емонтните работи ще са в отсечката от водостока преди пътни€ инцидент до моста над река Ћесковдолска, съобщават от јгенци€ „ѕътна инфраструктура”.

ƒвижението в участъка от второкласни€ път ще бъде спр€но тази сутрин от 8 ч. и забраната за преминаване ще важи и в утрешни€ ден.

ќбходните маршрути за леките автомобили са път —офи€ – ћонтана и след това път —воге – »скрец – Ѕучин проход. ѕът II-81 - проход „ѕетрохан”, на територи€та на —офийска област.

“ежкотоварните камиони и автобусите, идващи от ¬идин по път ≈-79 и пътуващи към —воге, за да не влизат в »скърското дефиле ще бъдат отклон€вани при –ебърково в посока Ѕотевград.

„–ецептата за нови€ асфалт е одобрена от јѕ». ўе се прав€т проби като дойде още първата кола с материал дали отговар€т на рецептата и, ако тр€бва, веднага ще се коригират”, коментира инж. ћихаил –ашков от јѕ».

ѕо думите му разликата между нови€ и стари€ асфалт е, че съдържанието ще бъде различно. ќт јѕ» не са дали нови предписани€ към „“рейс груп” за път€, защото отдавна били предупредени, че тр€бва да се ремонтира настилката.

ћантинелата на м€стото на катастрофата също ще бъде възстановена и преместена.

„ўе се направи одит по пътната безопасност, който е разпределен още в петък от страна на председател€ на јѕ». “ой ще засегне цели€ път от –ебърково до ќколовръстни€ път”, коментира още –ашков.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: участък  път  инцидент ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

7 септември 2018 21:18 | Ѕайко
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ѕреасфалтират! Ћесна работа. ƒругото е трудно - как да се умножат гънките в мозъците на управл€ващите ни.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.