Три медала за Чо Елит от турнира по таекуон-до в София

04 март 2018 10:59   2 коментара   7028 прочита


Състезателите на разложкия клуб Чо Елит записаха изключително успешно представяне на турнира Sofia Open 2018, който е от най- висока категория G1. В първия състезателен ден, когато на татамито излизат юношите и девойките, в кат. до 63 кг. имаше финал между двама представители на клуба.

Милен Кусаров надигра своя съотборник Васил Заваринов и спечели златния медал. Със сребро се окичи и Елена Бицина, която загуби финала в кат. до 55 кг. Инструктор Асения Пулина и нейния помощник Боби Крачанов поздравиха първи състезателите на клуба, пред които се очертава сериозна кариера като състезатели по таекуон- до WTF. Над 1200 състезатели от 45 държави участват в това издание на Sofia Open 2018, което го превръща в минисветовно първенство.

Сред участниците са олимпийски и световни шампиони, които се надяват да получат точки за класиране на Олимпиадата в Токио след 2 години. От българска страна участие в турнира ще вземат най-добрите състезатели. Освен бронзовият медалист от световното първенство в Република Корея Владимир Далаклиев, това са още и световният шампион при кадетите Александър Джорджев, който спечели златото в миналото издание на СSofia OpenТ и европейският шампион при кадетите Даниел Ладжев.

Всичките топ състезатели са регистрирани, но за Владимир Далаклиев, Калоян Бинев и Митко Джорджев ще се реши в последния момент дали могат да участват, предвид контузиите им в състезанията от началото на годината. Мероприятието се организира от Таекуондо клуб "Рамус" съвместно с Българската федерация по таекуондо - олимпийска версия.

Марти Кирилов


Още за: медали   клуб   турнир   таекуон-до   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
05 Март 2018 11:40 | Петър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Най добрия отбор на Разлог, състезателите на клуб Чо Елит. Отбора с най много медали за Разлог. Айдее Васкооо


05 Март 2018 19:52 | Атанас
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво!!! Повече медали на предстоящите състезания през годината!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар