Таекуон-До клуб "Фолкън" с модерна зала в парк „Македония“

21 април 2018 19:07   5 коментара   5768 прочита


Един от водещите клубове по Таекуон-До ITF в България - „Фолкън“ вече провежда тренировки в модерна спортна зала в парк „Македония“. Това е поредната стъпка от страна на кмета д-р Атанас Камбитов в посока подкрепа развитието на спорта в Благоевград. Залата за бойни спортове е модерно оборудвана и предоставя отлични условия за провеждане, както на тренировъчна дейност, така и на състезания.

До момента заниманията на клуб „Фолкън“ протичаха в малко помещение, което създаваше дискомфорт за спортистите и техните треньори.

Капацитетът на новата зала ще позволи на клуба да бъдат изготвени нови графици, с цел удобство, както на трениращите, така и на родителите. В Таекон-до клуб „Фолкън“ има над 200 спортисти, част от които в момента се подготвят за Европейско първенство в Естония .

Осигуряването на максимален комфорт на спортуващите е сред основните приоритети на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

 


Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
21 Април 2018 19:38 | Треньор
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Еее кмете, превърна Благоевград в частен град. Поне ела да живееш тука поне. Стига си давал на Марио Богданов. Общинската охрана само негова, всички общински мероприятия той пази, а сега и залата за него. Ами ние другите не сме ли хора???


21 Април 2018 20:36 | 333
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Само белополци са на почит .... джумалиите не са актуални


21 Април 2018 22:06 | Христов
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Браво, кмете! Имаше нужда!


21 Април 2018 23:06 | ами
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Добре де, какви състезания, не виждам трибуни за зрителите, няма място за съдиите, за треньорите, няма и никакво оборудване. Това е един училищен физкултурен салон. Няма как спално помещение от бившата казарма да стане спортна зала. Няма и необходимата височина. Похвално е, че е превърнато в място за спорт, но не се изхвърляйте така. Толкова много хвалите кмета, че ставате смешни. Сравнете помещението със "Скаптопара", залите на ЮЗУ и на АУБ и ще видите разликата.


22 Април 2018 09:00 | Старши треньор
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ФОРЦА ФОЛКЪН! ПОБЕДИ В ЕСТОНИЯ И ЕВРОПЕСКИ ШАМПИОНИ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар