Станислав Бачев е новият треньор в Пирин

05 март 2019 13:18   15 коментара   13825 прочита
сн. Ст. Бачев (в средата)
сн. Ст. Бачев (в средата)


сн. Ст. Бачев (в средата)

Нов помощник-треньор влезе в щаба на втородивизионния Пирин (Благоевград). Това е бившият ляв бранител на "орлетата", както и на Берое, ФК Баку и на Литекс (Ловеч) Станислав Бачев.

Той влиза в щаба като помощник на Петър Златинов, научи pirinsport.com. До момента асистент на Златинов беше Пантелей Маникатов, който дойде от Вихрен Сандански, където преди година също бе помощник на Златинов. На практика досега Станислав Бачев почти не е работил като треньор. Двамата със Златинов бяха заедно и в култовия отбор за минифутбол "Сборная" ,който бе и шампион на България.

Двамата играеха и по едно и също време в Азербайджан.Само че Златинов беше част от Интер Баку, а Станислав Бачев носеше екипа на шампиона ФК Баку.


Още за: Ст. Бачев   щаб   бранител   Още от: Спорт

Принтирай статия
15 коментара
05 Март 2019 15:36 | ....
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Още един световно неизвестен!!!!
Жалко за Пирин!!!


05 Март 2019 16:30 | Благоевградчанин
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Цитирам от статията: "... На практика досега Станислав Бачев почти не е работил като треньор... "
Всъщност не знам изобщо дали е работил... Но, не съм съгласен в тези трудни времена за Пирин да се залага на някакви неразбиращи анонимници, които да трупат стаж, ако може да се нарече стаж... Пирин не е училище! За Златинов мнението ми е същото!!!


05 Март 2019 17:26 | тцтцц
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Никъде не е работил, но е по добре от учителя по физ. възпитание (мишката МАНИКАТОВ)


05 Март 2019 17:42 | Любо
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Пичове, разберете го най после-при това смешно ръководство (кмета, кучката и Венко Попов) все едно кой ще е треньор. Пирин затъва заради тях, а Златинов може да иде някъде да се научи и след години да се пробва пак.


05 Март 2019 18:30 | мъка
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Чудничко. Още един хрантутник в и без това изнемогващия Пирин.

пп: След срещата с феновете Зарята нали обеща, че ще продава Пирин. Някой да е чул или да знае нещо...


05 Март 2019 19:21 | Георги
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не пуска кокала, защото въртят схеми заедно с Венко и кучката - гепат общински пари, продават мачове, играят тото и др.


05 Март 2019 19:23 | Пиринец
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Кметчето обещава много, лъже много, специално пиринката обеща силен отбор, козирка и нова трибуна на стадиона.


05 Март 2019 20:25 | Геро
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

До Тцтцтц: Абе да ти кажа кой знае каква разлика няма между Маникатов и Станислав Бачев... и двамата не са за Пирин!!! Пирин с Бачев и Златинов удари дъното, с Маникатов беше 2 метра под земята... Изобщо прекрасни решения за успешно развитие на Пирин!


05 Март 2019 21:52 | Пирин
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Бачев, успех ти желая, ти си точния човек за Пирин, защитата ни е най важна, само Пирин!!!!!


05 Март 2019 22:56 | Пиринец
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

И как разбра, че е точния човек, след като досега не е бил треньор?


06 Март 2019 13:10 | мончо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Много специалисти се извъдихте по форумите, но вие сте си такива ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСАРИ, мижетурки и незначителни хорица, които си мислите за голяма работа като постоянно плювате по успелите хора по форумите. Каквото и хубаво да се случи за вас няма значение, важно е да си плювате и да се чувствате за важни!!! Бачев е момче от Благоевград и знае каво трябва на отбора и е хубаво, че е част от него. А ако искате може да си поканите опитните - Б. Николов, Й. Самоковлийски, Кокала и т. н. Отидете и се предложете ВИЕ за трениори, със сигурност много ги разбирате нещата! Успех на Пирин!


06 Март 2019 14:21 | Юли
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Нещо ти е нервно, смешник. Никъде не е бил треньор, но щом е от града и е добро момче става а, желязна логика.


06 Март 2019 14:24 | зрител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

мончо написа:Много специалисти се извъдихте по форумите, но вие сте си такива ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСАРИ, мижетурки и незначителни хорица, които си мислите за голяма работа като постоянно плювате по успелите хора по форумите. Каквото и хубаво да се случи за вас няма значение, важно е да си плювате и да се чувствате за важни!!! Бачев е момче от Благоевград и знае каво трябва на отбора и е хубаво, че е част от него. А ако искате може да си поканите опитните - Б. Николов, Й. Самоковлийски, Кокала и т. н. Отидете и се предложете ВИЕ за трениори, със сигурност много ги разбирате нещата! Успех на Пирин!

Мончо, иди се прегледай... Само да ти кажа, че в този етап на развитието на Пирин, на твоето мнение, са само роднините и близките на Златинов и сие... изглежда се интересувате само от това как да бъдете в играта...


06 Март 2019 17:58 | мончо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В коя игра бе комплексиран мижетурко, сигурно си от тези недооценените некадърници и си силен по форумите, навсякъде сте едни и същи специалисти по всичко!!! И какъв е етапа на развитие, спрямо другите отбори от професионалния футбол имаме най-малко пари, да не говорим, че и някои отбори от В група имат повече пари, а без пари футбол не се прави! Пирин напред!


07 Март 2019 10:12 | зрител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

мончо написа:В коя игра бе комплексиран мижетурко, сигурно си от тези недооценените некадърници и си силен по форумите, навсякъде сте едни и същи специалисти по всичко!!! И какъв е етапа на развитие, спрямо другите отбори от професионалния футбол имаме най-малко пари, да не говорим, че и някои отбори от В група имат повече пари, а без пари футбол не се прави! Пирин напред!
Ама май ти си силен по форумите, не пропускаш да проверяваш дали някой не е писал против Пирин и да показваш силна активност да отговаряш, да не пропуснеш някой...





Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар