Спрете спекулациите с името на ОФК Пирин!: Отборът е финансово обезпечен и преследва поставената цел - влизане в професионалния футбол

13 февруари 2014 10:42   13 коментара   11431 прочита


Спешна декларация разпространиха днес от ОФК Пирин, декларацията е по повод зачестилите спекулативни слухове за финансов крах на благоевградския клуб. Ето какво написаха от ОФК Пирин:

Уважаеми привърженици на любимия ни Пирин,

По повод зачестилите в публичното пространство нападки срещу клуба и конкретно финансовата стабилност на ОФК Пирин, категорично бихме желали да Ви уверим, че подобен казус към момента не съществува. ОФК Пирин е финансово обезпечен и задължително ще преследва поставената цел – влизане в професионалния футбол, нещо в което нито един от нас не се съмнява. Спекулирането и нагнетяването на излишно напрежение в редиците ни е абсолютно необяснимо и най-важното безрезултатно. Отборът в момента представлява един изключително сплотен и задружен колектив, в който на всеки е ясно каква е целта и как трябва да се постигне.

Абсолютен факт е, че ОФК Пирин запази изцяло ядрото си от изключително опитни, талантливи и перспективни футболисти, а дори и се подсили сериозно в отделни звена, което само по себе си говори за една стабилност във всеки един аспект от съществуванието на клуба. Още повече, вече се мисли и за закономерния според нас резултат – участието на Пирин в професионалния футбол през следващия сезон.

Бихме желали да изразим и силната си благодарност за гласуваното доверие, както и за осигуреното спокойствие за съществуванието на клуба, към Община Благоевград и в частност кмета Атанас Камбитов, като обещаваме, че ще направим всичко по силите си за осъществяване на поставените цели.

Не на последно място искаме да се обърнем и към феновете, доброжелателите, а дори и към тези, които се стремят по един или друг начин да внасят напрежение в отбора – елате на стадион Христо Ботев за първия официален мач на 23 февруари и подкрепете Пирин – лицето на спорта в Благоевград. Колелото ще се завърти отново и Пирин е на път да бъде пак там, където му е мястото, и за целта имаме нужда от всеки един от вас.

С уважение футболисти, ръководство и служители на ОФК Пирин ЕООД Благоевград


Още за: декларация   ОФК Пирин   крах   Още от: Спорт

Принтирай статия
13 коментара
13 Февруари 2014 11:00 | 4
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

ПОРЕДНИЯТ СМЕШЕН ПИАР НА КАМБИТОВ, ЗАДЪЛЖИ ОТБОРА ДА ПИШЕ ДЕКЛАРАЦИИ В НЕГОВА ЧЕСТ, НЕМА ДА СТАНЕ НАРОДЕ НЕ Е ТЪП АУТ


13 Февруари 2014 11:27 | Лъчо
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Да бе верно що не спрете вече с тея глупости ?! Пирин вече е ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ, освен финансовата подкрепа от спонсори, общината също е зад гърба на младите ни футболни надежди. УСПЕХ ОРЛЕТА.


13 Февруари 2014 11:29 | Пирин ми е в сърцето
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

НА 23 -ТИ? ТАМ СЪМ, ЩЕ ЗАКАРАМ И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ. УСПЕХ И ОТ МЕН


13 Февруари 2014 13:34 | СИМИТЛИ
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

КАКЪВ ПИРИН, КАКЪВ ОТБОР ??? КОЛИБАРСКИЯ ОТБОР НА РОБИТЕ НА ПРИЧКАПОВ Е БОТЕВ, А ИМЕТО ПИРИН Е КРАДЕНО И С КРАЖБИ НЕ СЕ СТИГА ДО НИКЪДЕ!!! РОБИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО КМЕТ ИМ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ В РЕГИОНА С КРАЖБИ ЩЕ ОПРАВИ И ОТБОРА -СОРИ КАМБИТ С КРАЖБИ СЕ СТИГА В ЗАТВОРА, А ОТБОРА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ИГРАЕ ПО СЕЛСКИТЕ ГРУПИ, КЪДЕТО МУ Е ИСТИНСКОТО МЯСТО!!!


13 Февруари 2014 14:17 | факт
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Хора стига с таз злоба! В общината никога не е имало толкова усмивки. Днес ходих да си взема един документ. Всички ми се смяха радостно и Камбитов и всички служители. Сигурно са на марихуана или други леки опияти.


13 Февруари 2014 15:22 | се едно
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

спокойно бе обезпечени са... глейте кучката шо прави...


13 Февруари 2014 18:54 | бай Тошо
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Не им обръщайте внимание на тиквите от симитли, това са най-простите хора в държавата.
СЛЪНЦЕ ГРЕЕ„ДЪЖД ВАЛИ..... .... ..... .....СИМИТЛИ!!!


13 Февруари 2014 20:10 | гошев
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Кога ли ще има заплати за декември


13 Февруари 2014 21:00 | Росен
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Какво лице на спорта бе смешници..... къде са медалите, къде са световните и европейски шампиони, малки газарчета ритат топка със селските отборчета и взимат 350 000 лв от парите за истинският спорт. Всички други 50 спортни клуба делят 120000лв.
Така ще бъде докато кучката, камбата и мангала Смилков дърпат спорта в Благоевград.


13 Февруари 2014 21:13 | Асен
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Чели ли сте бюджета..... прочетете и ще видите колко пари се отклоняват към смешното отборче офк Пирин. Вижте и приготвените 200000лв готови за присвояване за фективният ремонт на мини басейнчето тип градска баня, на Смиленовото училище. Готви се огромна кражба на пари от спорта. Вижте и как се направи в двора на 3-то от мулти-функционална зала малко училищно салонче. Така строи Камбата.


13 Февруари 2014 21:20 | Ина
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Как без обществена поръчка се прави ремонт на интерната. Зъкова..... обясни на всички.


13 Февруари 2014 21:39 | Ива
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Сина ми тренира футбол в този общински отбор и всеки месец треньорите ми взимат по 35лв някаква такса..... защо като отбора е общински и от нашите данъци виждам че се плащат заплатите им. Плащам си екипировката на детето която ми търгуват тези треньори без никакъв касов бон..... абе частен бизнес в общински отбор. Кмете ти знаеш ли за това.


14 Февруари 2014 07:32 | Само Левски
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

По повод зачестилите нападки в публичното пространство относно финансовата стабилност на ОФК Пирин!? -Къде по-точно са били тези нападки, в някоя медия или са били слухове от вида- един човек ми каза.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар