Спортика подхлъзна ЛП Суперспорт с гол в добавеното време

01 май 2018 11:02   1 коментар   5772 прочита


Футболният отбор на Спортика направи 2-2 при гостуването си на ЛП Суперспорт. Благоевградчанки стигнаха до равенството с гол в добавеното време на мача. Гостуването в столицата за момичетата на Радослав Креснички започна повече от неблагоприятно.

Още в първата минута реферът на мача Иво Андреев отсъди дузпа в полза на ЛП Суперспорт, която бе превърната в гол. Това обаче не смути младите надежди на Спортика, които успяха да се върнат мача само след 15 минути игра.

За изравнителното попадение точна бе Яна Йорданова. В 35 минута гостенките получиха нов гол от статично положение, като при изпълнение на ъглов удар Милена Караколева не се намеси по най- добрия начин и топката влетя в мрежата за 2:1. През втората част най- креативната състезателка на терена Вероника Гоцева изведе на няколко пъти съотборничките си на голови позиции, но те пропуснаха да вкарат.

Все пак логиката взе връх и в добавеното време Яна Йорданова вкара за 2:2. В класирането Спортика заема четвърто място с 30 точки, а ЛП Суперспорт е трети с точка повече, но и два мача по- малко. В следващия кръг на 5 май Спортика приема втория във временното класиране Етър Велико Търново, като само победа запазва шансове на благоевградчанки за място в тройката през настоящия шампионат.

Марти Кирилов

1 коментар
01 Май 2018 16:20 | Лили
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво момичета, но неможе ли да играете в зелени екипи😀




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар