Пирин остана без защитници за неделя

15 октомври 2013 17:49   3 коментара   5103 прочита


Треньорският щаб на ОФК Пирин ще бъде поставен пред сериозен казус за предстоящата среща от първенството на В група тази неделя., когато орлетата ще домакинстват на коравия новак в групата Балкан от Варвара. За съжаление, поради червените картони при победата над Оборище миналия кръг, от състава за два мача отпада Станислав Бачев, а Румен Сандев за един. Другият централен защитник Георгиев пък получи лека контузия и се очаква да е на линия за срещата, но това ще стане ясно със сигурност през следващите дни.

Орлетата подновиха днес тренировки, като със съотборниците си тренират и Стоев и Златинов, които не взеха участие в последния мач. Очаква се и двамата да са на разположение за домакинския двубой в неделя от 16:00.

Димитър Христов


Още за: ОФК Пирин   казус   среща   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
16 Октомври 2013 10:01 | ботев Г.Джумая
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

споко колибари, скоро и без отбор ще останете. волейболното недорозумение си замина, по каналния ред, сега и футболното на там се е запътило. А забравих, да ви е честити корбан байрама на всички от Благоевград, всепак онбашията си ви е "правоверен мюсюлманин".


16 Октомври 2013 16:10 | -
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

абе незнам кой днес е празнувал байрама в осеново, даже и на снимка го има, а този примат с първото изказване го приех че е с коефициент на интелигентност с двуцифрено число, ама сега се убедих, че има запетая между тях


17 Октомври 2013 09:35 | пич
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

До първия коментар-Пич, ти наистина си малоумен, имаш доста комплекси от Благоевград и жителите му, може би са те боцкали някои от тях а? А Палев не е ли областен на всички в тази област, не само на благоевградчани? Ти да не би да си от варненска област бе мухъл? Лекувай се докато имаш шанс.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар