Голът на кресненеца Кирил Десподов срещу Панатинайкос беше избран за №1 от феновете на ПАОК за месец март

02 май 2024 00:00   4 коментара   6041 прочита


Много красивото попадение на Кирил Десподов срещу Панатинайкос е най-добрият гол за март според вота на феновете на ПАОК, обявиха на страницата на клуба. Анкетата се провежда регулярно след края на всеки двубой, за да се представи и в генерално класиране в края на месеца.

Въпросната среща се игра на 31-ви март 2024-а година от 2-рия кръг на плейофите за титлата, а Десподов откри резултата още във 2-рата минута.

Крилото от Кресна беше около точката за изпълнение на дузпа, Рафа Соарес го видя и му подаде. А капитанът на България със силен и красив изстрел направи 0:1 и постави основите за победата.

Сайтът на клуба от Солун отбелязва, че и трите гола са били хубави, но един се е отличавал над всички. В гласуването сред феновете Кирил Десподов събра 53,2% от гласовете и спечели индивидуалния приз. Попадението с глава на Брандън Томас срещу Динамо Загреб остава на второ място, а пак негов гол – но срещу Панатинайкос, зае 3-тата позиция във вота, пише Факти.бг

Това е поредна награда за българския лидер на тима от Солун прeз дебютния му сезон. През декември и януари получи призове за играч на месеца в Лигата, а отделно от това беше награждаван и от клуба си няколко пъти.

 

 

 

 

 

 


Още за: десподов   гол   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
02 Май 2024 16:33 | Зоран Горан
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гара Пирин се гордее с теб Кика


02 Май 2024 19:19 | да
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И Джумая се гордее, като няма джумалиец или поне от Пирин да е излезнал


03 Май 2024 18:29 | Няма
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В@ско П@тров довърши школата. Сега децата ще ходят в орлетата и Дюлгеров. Ама той още е там, още се меси в работата на треньорите, още съсипва деца. Наскоро на Рилци без да, искам станах свидетел как обвиняваше една дете. Явно таткото не е от паралиите защото нямаше да си позволи иначе. Таткото и детето стояха като н@@кани, очевидно несъгласни с лекцията, но никой не им даде думата. Та в общи линии, това дете е най лошото в отбора, псувало, и всичко лошо е правило и никое друго дете не прави така. Даже и децата каза че ще пита. Бащата явно беше честен човек си тръгна със насълзени
очи. Сърце не ми даде, после съжалих че не му казах, че това дете ще бъде най лошото докато не се махне. Та сега ви казвам, родители ако детето ви е много лошо, всеки ден васко има оплакване от него, знайте не е виновно детето, а вие просто те сте платили.


05 Май 2024 12:44 | @@@
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В природата винаги има равновесие. Всеки получава същото което дава! Вселената не приема рушвети




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар