ОФК „Пирин“ отново иска да играе на осветление

17 октомври 2012 12:30   3 коментара   4466 прочита


Ръководството на ОФК „Пирин“ Благоевград отново иска отборът да играе на електрическо осветление. В ЗС на БФС е изпратено официално искане двубоят от поредния кръг с „Рилски спортист“ тази неделя да се играе от 18:00 часа. За целта ще трябва и съгласието на „Рилецо“.

Досега „орлетата“ играха две домакински срещи на осветление със „Септември“ София и „Германея“ Сапарева баня. За последния домакински двубой с „Миньор“ Бобов дол прожекторите не бяха нужни, тъй като срещата се игра от 16:00 часа.

Привържениците на „Пирин“ обаче не са притеснени от домакинствата на отбора. Много по-тревожно за феновете е играта на тима на чужд терен. Благоевградчани записаха неприятни загуби с по 0:1 в Кресна, Ихтиман и Долна Диканя и това отприщи недоволството на ултрасите, които приеха особено болезнено поражението от „Витоша“ Долна Диканя.

източник: e-79.com


Още за: ОФК Пирин   осветление   двубой   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
17 Октомври 2012 13:15 | fen tv
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе какво осветление при тия резултати . По добре ако имат пари излишни тези спонсори да вземат някое качествено момче и треньор за отбора, че такова падение за Пирин не е било . Почнаха да падат от селски отбори . То е ясно, че Витоша Бистрица тази година влеза в Б група и става сателит на Лудогорец, но пък да падаме от селски отбири е тълна излагация . Никакво осветление . даже да ги карат мачовете да играят в с. Рилци . като покажат игра и резултати за заповядат на Митичния


17 Октомври 2012 15:53 | ?
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Колко киловата е това осветление?


17 Октомври 2012 17:11 | гфдс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

абе и на луна светлина да играете таае си е




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар