Марек стяга отбор с ветерани

14 януари 2013 18:36   1 коментар   18008 прочита


Лидерът във временното класиране на Югозападна В група Марек Дупница стяга селекция с ветерани на клуба. Едни от основните фаворити за първото място ще бъде подсилен за пролетния полусезон от легендите Иво Паргов, Анжело Кючуков и Георги Караканов. Общата възраст на триото е 116 години, като Иво Паргов е на 39 години, Кючуков на 40, а Караканов 37. Към тях евентуално ще се присъедини и нападателят Еньо Кръстовчев, който изчаква оферта от професионален тим. Сигурните нови попълнения в Марек са завърналият се от Пирин Разлог Асен Васев и Атанас Пашкулев, играл за последно във втора гръцка дивизия.

С тима тренират и трима юноши, идващи от школите на Левски и Спартак Плевен. 22-ма футболисти се включиха в днешната тренировка, а треньорът Румен Стоянов потвърди, че тимът ще се готви изцяло в домашни условия. Като зрители на стадион Бончук бяха Екундайо Джейоба и Георги Николов, които вече са футболисти на Витоша Бистрица. Наставникът на Марек Румен Стоянов обяви, че тимът ще преследва на всяка цена промоция за влизане в Б група, а като най-сериозни съперници в тази битка посочи отборите на Пирин и Витоша Бистрица.

Лъчо Петров


Още за: ФК Марек   селекция   ветерани   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
15 Януари 2013 11:07 | !
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Едно време смятаха за успех преместването в елитен столичен клуб, сега смятаме за престижно смяната на градски със селски отбор!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар