Кондиционен спец и рехабилитатор от Благоевград заминаха за Италия

24 юни 2013 09:57   1 коментар   15330 прочита


Треньорът по физическа подготовка Антон Иванов и рехабилитатора Емил Стоилов отпътува завчера за Италия. Благоевградчаните Иванов и Стоилов са част от щаба на Аматьорския национален отбор на България, който ще участва във финалния етап за “Купата на регионите”. Турнирът се провежда в град Венето, а редом с България, който играе под името Югоизточен регион участват и отборите на Олимп Москва, испанския Селексион Каталана, ФК Ислох Беларус.

Само победителят в групата ще се класира на финала, предвиден за 30 юни. Аматьорите на България на два пъти са достигали до решителния мач за титлата на европейски първенства, като имат два сребърни медала. Селекционер на тима е бившият наставник на ФК Банско Красимир Манолов. За кондицията на футболистите ще се грижи Антон Иванов, които преди седмица започна работа в Спартак Плевен.

Емил Стоилов пък е масажист в ОФК Пирин, а преди това дълги години бе във Вихрен Сандански. За разлика от треньорския щаб, сред групата от футболисти на Красимир Манолов няма нито един от Пирин. От тимовете в Югозападна В група най- силно присъствие има Сливнишки герой.    

Лъчо Петров


Още за: турнир   Беларус   Италия   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
24 Юни 2013 23:37 | Гоце Делчев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

БРАВО ПРИАТЕЛЮ, КЪСМЕТ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар