Фенове на ЦСКА скочиха грубо на Бербо: Чехълът си каза думата!

03 юли 2017 14:40   8 коментара   8880 прочита


Като излизаш от тунела на "Армията" с държавния зелен екип на Марица-Изток, се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда, пишат от "Animals"

Привържениците на ЦСКА от основната фенска фракция "Animals" използваха своята страница във "Фейсбук", за да се изкажат остро срещу звездата от Благоевград Димитър Бербатов и очакваната новина, че той ще стане футболист на Берое. Блиц разкри, че в Стара Загора предлагат 10 000 евро месечна заплата на бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед. Изборът му да подсили заралии не се харесва никак на "червена" България.

Според феновете на ЦСКА с решението да предпочете Берое пред ЦСКА Бербатов е загубил уважението им. Декларацията на "Animals" завършва с: "Желаем ти успех и се надяваме да "оправиш футбола ни". Ако Елена ти позволи, разбира се."

Пълният текст:

Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли - мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира - или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.

Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил. Само като излизаш от тунела на "Армията" с държавния зелен екип на Марица-Изток, се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.

Желаем ти успех и се надяваме да "оправиш футбола ни". Ако Елена ти позволи, разбира се.

М. Иванов

8 коментара
03 Юли 2017 15:37 | литекс не е ЦСКА
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Оранжеви говеда не могат да съдят червения Бербатов.


03 Юли 2017 15:50 | питанка
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

кво да кажем ние отПИРИН, ЕДИН Е ЦВЕТКОВ КОЙТО ДОКАЗА ЧЕ Е ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЕЦ.... ДА Е ЖИВИ ЗДРАВ... ЦВЕТКОВ!!!!


03 Юли 2017 16:40 | ЧЕЗАРИ
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

АБЕ МЪЖКИ ПРОСТИТУТКИ ОТ НОВОСЪЗДАДЕНИЯ ОТБОР цска - софия, МИТКО БЕРБАТОВ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС Е ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА . ТОЙ, ЕМО КОСТАДИНОВ И МНОГО ВЕЛИКИ ИМЕНА В ИСТОРИЯТА НА ЦСКА ЗНАЯТ, ЧЕ АВТЕНТИЧНИЯ ОТБОР Е В ЛИКВИДАЦИЯ, ИМА ЛИКВИДАТОР . Е ПРОДАВА СЕ ЕМБЛЕМАТА, ЗА КОЯТО цска софия СЕ ЯВИ НА ТЪРГ. АМИ КАТО Е АВТЕНТИЧЕН И НАСЛЕДНИК ЗАЩО ХОДИ НА ТЪРГОВЕ, ЗАЩО СЕ ПАЗАРИ С ЛИКВИДАТОР ДА ИЗКУПИ ДЪЛГОВЕ И Т. Н. ТОВА В А ГРУПА Е ЛИТЕКС, КОЙТО СЕ ПРЕИМЕНОВА, КАЗА ГО И БОБИ МИХАЙЛОВ . ТАКА ГО ВЪЗПРИЕМА И БФС . ЗАЩО КАТО СА НАСЛЕДНИЦИ НЕ ИЗЧИСТЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ МНОЖЕСТВО ВЕЛИКИ ФУТБОЛИСТИ ОТ ТОЗИ ОТБОР, КЪМ НАП И ДРУГИ КРЕДИТОРИ . АКО ГОВОРИМ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ ОТБОРА КОЙТО ИГРА ПО СЕЛСКИТЕ ГРУПИ, МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕ ПРЕПОЗНАТ, ТЪЙ КАТО ТАМ ОТИДОХА ЮНОШИТЕ НА ФАЛИРАЛИЯ ЦСКА. ТА НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА МИТКО, ТОЙ НЕ ГЛУПАК И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ .


03 Юли 2017 16:41 | футболист
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Митко никога не е играл за Чавдар Етрополе.


03 Юли 2017 17:14 | КРУМ
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

МНОГО ВНИМАНИЕ НА ТОВА МОМЧЕ, КОЕТО ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР,
КАКВО ИСКАТЕ ОТ ТОВА ВЕЛИЧИЕ.....


03 Юли 2017 22:50 | ss
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

ЦСКА винаги е бил номер едно, а защо никой не се занимава с леФски? Защото никога не са били фактор!


03 Юли 2017 23:15 | Бербо е Голям
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Единственият отбор на Бербатов в България е неговият роден ПИРИН ! Не виждам какво прасетата си го приписват за тяхна легенда, като всички помним как го псуваха и него и майка му на един мач. А за жалките оранжеви наркомани, които са пуснали декларация днес, какво да кажа... Отрепки, които си унищожиха отбора и припознаха Чавдар-Литекс, не заслужават и да ги плювнеш.


04 Юли 2017 09:59 | В.Т.
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

браво Мите ! Такива малки злобни хора не заслужават да играеш за тях .
И не мога да повярвам че тук хората които пишат са от Пиринска Македония а са я от цска
я от Левски . Не ги е срам . Винаги и само Пирин




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар