Българските национали изнесоха лекция по таекуон- до на колегите си от Великобритания

29 ноември 2016 13:18   2 коментара   7851 прочита


Състезателите от националният отбор на България по Таекуон- до ITF гостуваха в Шотландия по покана на ръководството на таекуондо федерация на Великобритания, за участие в първото издание на „Купата на Президента на UKTA|“. Домакин на уникалната галавер бе хотел Seamill Hydro недалеч от Глазгоу.

В конферентната зала на хотела двата отбора направиха истински спектакъл за всички гости, сред които бяха президента на Европейската федерация Майкъл Прюит и вицепрезидента на ITF Марио Богданов. В най- интересната дисциплина спаринг отборната купа при жените спечелиха българките, а при мъжете триумфира отбора на Великобритания.

В отборите за мъже и жени участваха и девет представители на клуб Фолкън Благоевград. Дени Велев, Aнтон Огорелков, Атанас Янчев, Илиан Томанов, Николай Томанов, Маргарита Стойчева, Ивет Богданова, Eлена Самарджиева и Aлбена Ситнилска начело с треньорите Тодор Козладеров и Вергилии Ситнилски бяха гръбнака на националния отбор в тази двустранна среща.

Ситнилски заяви, че е доволен от представянето на отбора и изрази благодарност към домакините за перфектната организация. Като награда за силното представяне на родните таеукондисти, целият отбор получи право да се разходи из Глазгоу и да се наслади на красотата на шотландската столица.

М. Кирилов

2 коментара
29 Ноември 2016 15:53 | до журналиста
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Единбург е столицата на Шотландия.


30 Ноември 2016 16:18 | Иван
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво на Фолкън!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар