Благоевградчанинът Страхил Попов: Надявам се на добър мач и в Холандия

01 септември 2017 13:49   1 коментар   4736 прочита


Защитникът на националния отбор Страхил Попов изрази надежда настроението от победата над Швеция да се пренесе и в престоящото гостуване на Холандия в поредната световна квалификация в неделя. Нашите вече победиха Холандия у дома, а с днешния успех запазиха шансове за класиране.

"Още сме в играта. Трябва да сме концентрирани и да показваме всеки път такава игра. За съжаление хората остават негативно настроени към националния отбор и това се изрази в полупразните трибуни днес. Разбира се, хората имат своите основания. Знаем си възможностите, нивото на първенството ни всеки го вижда, не сме суперсила. Грешно е както да се изпада в еуфория, така и да ни сриват със земята след всяка загуба", добави Попов.


Още за: страхил попов   победа   Швеция   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
01 Септември 2017 22:06 | Andreiflous
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Наша компания, занимает лидирующие позиции по строительству лестниц на заказ http://www.ladder-spb.ru предлагая изделия, самого высокого качества. Мы всегда рады воплотить ваши индивидуальные заказы в качественном материале, в СПб и всей ленинградской области. К тому же, мы можем предложить и собственные проекты, которые непременно доведём до логического конца.
http://www. ladder-spb. ru - http://s016.radikal.ru/i337/1709/c8/b1bd7dee3b52.jpg




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар