Бившият вратар на Пирин Бл. Макенджиев в Берое, скъса с ЦСКА по вина на клуба

26 юни 2013 13:44   2 коментара   15246 прочита


Бившият вратар на Пирин Благой Макенджиев ще продължи кариерата си в Берое. Макенджиев от една седмица е на проби при заралии, а вчера записа и дебют, като пази 45 минути в контролата срещу Любимец. В момента наставникът на Берое Петър Хубчев не разполага с алтернатива на Иван Караджов, след като в началото на подготовката от клуба бяха освободени Кирил Акалски и Теодор Скорчев. Престоят на "Армията" не бе никак добър за Благой Макенджиев.

Юношата на Пирин пристигна в ЦСКА през лятото на 2010 година, но не успя да спечели доверието на треньорите и записа едва 4 мача в А група. За сметка на това в Пирин той изигра 49 срещи. Макенджиев прекрати договора си с червените по вина на клуба, който трябва да му изплати пет заплати. Очаква се в близките дни Макенджиев да сложи подписа си под договор с клуба. Интересно е, че той ще стане вторият вратар в рамките на година, който сменя ЦСКА с Берое. Преди него това стори Иван Караджов. Макенджиев е роден в Петрич, а Караджов в Кресна.

Л. Петров


Още за: Бл. Макенджиев   кариера   Берое   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
26 Юни 2013 21:12 | Жалко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Все в неправилните отбори ходи това момче, а има талант голям. Справка-Пирин, ЦСКА, сега Берое, бягай навън, не си губи времето в България..


26 Юни 2013 22:55 | Горд Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В Берое нема да пробиеш колега! Там са некадърници..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар