Зловещо! Пещерния човек е дяволът в човешки облик: Съжалявам, че не убих майка си и баща си

28 септември 2020 06:59   3 коментара   6255 прочита


В „Ничия земя” Даниела Тренчева продължава болезнения разказ за Михаил Лещарски - серийният убиец с може би най-много жертви в България. Екипът на предаването отвежда зрителите там, където „се раждат Дяволите“. Място, което не съществува на географска карта. Място, което е скрито назад във времето, в миналото, в детството.

Това е втората част на специалния проект, посветен на серийните убийства, който екипът на „Ничия земя“ реализира с помощта на криминалния психолог Тодор Тодоров. „Някои от жертвите му не са получили своето възмездие. Прави го интересен, че не се среща всеки ден такъв човек. Аз мисля, че той е дяволът”, коментира Лещарски Тодоров.

Съжалявам, че не убих майка си и баща си, трябваше и двамата да ги очистя, признава с гняв Лещарски. "Всички ме биеха и баща ми, и брат ми, и майка ми, но нея виня най-много. Тя подкоросваше баща ми да ме бие, той не беше чак толкова лош човек, но ми вгорчи детството и заради него съм такъв. ", обяснява серийният убиец. Признава, че е изнасилил собствената си майка: "

Това изнасилването не е наказание. Това е облекчение за една жена. Коя жена не иска е... не!? ". Получава 18 години затвор за това престъпление, остава зад решетките - 13. 

  Blitz. bg

3 коментара
28 Септември 2020 08:31 | ***
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Типичен психопат. Добре е да е изолиран от обществото, до края на живота му, защото по всичко се вижда, че е неспособен на съчувствие, емпатия.


28 Септември 2020 12:32 | Сашка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Х, ТПБ!


28 Септември 2020 14:22 | ТОДОРКА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тодорочо, Тодорчо - на всяка манджа мерудия и на ЮЗУ-то докторантче след нагласено взет изпит - вземи скрий се некъде бе ПРОФАН!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар