Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

«акопчаха 41 българи, примамвали непълнолетни нашенки в »спани€, за да ги превърнат в бели робини


17 май 2018 09:35  1 коментар   3402 прочита41 българи б€ха арестувани при специализирана операци€ на испанската полици€ срещу престъпна група, занимавала се с трафик на хора и сексуална експлоатаци€ на непълнолетни. ѕри операци€та в »спани€ са освободени 14 жертви, 12 от които – непълнолетни.

4 жертви на престъпната група са били освободени в други европейски страни. –азследването е започнало през август 2017 г. във връзка с получена информаци€ за група, ко€то се занимавала с кражби от испански магазини, а откраднатото продавала в различни европейски страни. –азследващите установили, че организаци€та се управл€ва от необитаеми сгради в ћадрид.

»менно в такива сгради са намерени и множество от непълнолетните жертви на групата, които живеели в ужас€ващи услови€. “е били примамвани да се премест€т от Ѕългари€ в »спани€ с фалшиви обещани€, но веднъж пристигнали, били постав€ни в услови€ на робство и застав€ни да извършват престъплени€, информира bTV.

¬ н€кои случаи обаче непълнолетните са били давани на нелегалната организаци€ от родителите им. ћомичетата например са били „купувани на вноски” – първата в Ѕългари€, втората – при пристигането в »спани€. ÷ената се е определ€ла и от това колко изкусни са били непълнолетните в кражбите.

/blitz.bg/

ќще за: трафик  хора  арест ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

17 май 2018 11:27 | !
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

звучи като да не са точно бели ти€ робини... айде малко толерантност към културологичните особености на този етнос и да не ги обиждате, че били роби и живеели в мизери€
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.