Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

¬незапна смърт покоси млад мъж пред богаташката сграда на јртекс


15 септември 2018 10:49   5110 прочитаћлад мъж загина внезапно пред входа на богаташката сграда на јртекс на улица "“инт€ва" в столицата, вид€ човек на ЅЋ»÷. ∆ертвата, на видима възраст 30-35 години, се бе строполил на плочките на новопостроената коопераци€. ѕървоначално на м€стото пристигна линейна на Ѕърза помощ.

ћедиците се опитаха да върнат към живота облечени€ в черни дрехи мъж, но не усп€ха. —лед това пред јртекс пристигна полици€, ко€то отцепи периметъра. ћинути по-късно т€лото на починали бе покрито със син найлон. ”жас€ващата гледка стресна минаващите покрай сградата пешеходци. ¬се още се из€сн€ват причините за смъртта. Ќа метри от м€стото на инцидента фирма јртекс строи друга сграда - ƒиамант, за ко€то се твърди, че ще е най-скъпата в —офи€, пише Ѕлиц.

ќще за: мъж  сграда  јртекс ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.