Висш политик и прочут наркобарон стоят зад сделката със заловения кокаин в Чили

05 март 2014 11:21   2 коментара   15617 прочита


Това заяви Шефът на "Антимафия" Здравков. Той допълни също, че банковите преводи вече минават през о. Аруба

"Висш български политик и прочут наркобарон стоят зад сделката с огромното количество кокаин, което беше заловено наскоро в Чили. В тази държава българин се е срещнал с представители на Южноамериканско левичарско революционно движение, което попада в списъка на терористичните организации и е гарантирал, че политикът и наркобосът гарантират за успешното приключване на сделката и, че тя няма да се провали както първата сделка". Това обяви сензационно пред ПИК Григор Здравков, председател на Българска легия "Антимафия".

По този начин борецът срещу мафията и корупцията открехна тъмната завеса около заловения преди две седмици в Чили 1400 кг чист кокаин на стойност 273 милиона евро. Белият прах е бил произведен в Боливия и предназначен за Западна Европа. Дрогата бе задържана на кораб, на който са превозвани автомобили, камиони и техника за ралито "Париж-Дакар". Корабът е пътувал от Чили за пристанище във Франция.

"Наркогрупировките в България продължават да се снабдяват с кокаин от Боливия и Колумбия. В момента няма глад за кокаин в нашата страна", посочи Здравков. И изрично уточни, че висшият политик за когото говори не е Орлин Алексиев от ГЕРБ.

Според него част от банковите преводи на българските наркомафиоти минават през Люксембург, ОМАН и Аруба, където беше застрелян Поли Пантев преди повече от 10 години.


Още за: сделка   кокаин   среща   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
05 Март 2014 15:54 | 321
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Защо ли не му вярвам на този?


06 Март 2014 11:20 | 5555
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз пък се чудя и мая какъв е ефекта от тази информация . през къде минавал кокаина . по кои банкови сметки идвали паритееее - ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ НАРОДА А ПРЕДПИЕМЕТЕ ВЕЧЕ НЯКАКВИ ДЕЙСТВИЯ ! ДАЙТЕ ФАКТИ ЗА ЕДИН ОСЪДЕН ОТ ТЕЗИ МАФИОТИ, А НЕ САМО РАЗДУХВАТЕ НЕЩАТА И ПРИКЛЮЧВАТЕ СЪС ВСИЧКО
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар