/Видео/ Бабата на убитата Криси изригна пред цяла България: Българи, моля ви, искам справедливост

18 август 2019 10:28   1 коментар   12597 прочита


Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря ще съдят лекарите, защото не оказали помощ на детето им минути след трагедията. Часове след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов те бяха в шок.

Семейството призовава за справедливост. Искат да съдят болницата, тъй като след като детето било качено в линейката, не му е била оказана никаква помощ. Те разказаха, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете, съобщава bulgaria on air. Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата.

„Искам на цяла България да кажа, че моето дете го убиха по жесток начин. Съберете се, българи, искам този да получи справедливост. Кой ще върне мъката ми?“, изригна пред камерата бабата на Криси.„Само него лекуват в болницата, какви са тия доктори? В линейката не се качи лекар при детето ми да даде първа помощ. То дишаше, то говореше. Лекарят се качи при шофьора, мен ме остави като парцал“, разказа тя през сълзи.

„Никой няма да ми я върне. Вижте този изверг какво направи. Българи, моля, ви, искам справедливост“, не спираше да нарежда бабата на детето./blitz.bg/


Още за: баба   момиченце   Сотиря   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
18 Август 2019 21:54 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

НИКОИ НЯМА ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА СЛЕД КАТО УБИЕЦА НЕ Е ЦИ ГАНИН. НАЩЕ НАРКОМАНИ САМО ТОГАВА СЕ СЪБИРАТ. ИВИКАТ-КАТО НА УМРЯЛО. ТАКА ДО СЛЕДВАЩАТА ДОЗА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар