Ужасът в София: Жената с бокса, която напада минувачи в гръб, продължава да вилнее. Пострадали разказват, че...

25 януари 2023 12:22   1 коментар   5576 прочита
кадър: Nova
кадър: Nova


кадър: Nova

Публикуваха първа снимка на жената, която напада хора в столичния квартал „Младост“. 

Непозната поне за пострадалите жена ги напада напълно неочаквано, аз лично говорих поне с десетина пострадали и всички от тях разказват как просто си вървят по улицата и в следващия момент получават удар в гръб или биват извикани, обръщат се и жената ги удря напълно неочаквано, без никакво предупреждение, пише БЛИЦ.бг.

Хората се притесняват да говорят, две дами обаче разказаха по Нова тв какво им се е случило, без да бъде разкрита самоличността им, тъй като се притесняват, че тази жена все още е на на свобода и би могла отново да ги срещна някъде по улицата, добави тя.

Пресичах тук на светофара и чаках да пресека и изведнъж една жена мина и ме удари, докато бях в гръб. Аз не очаквах, изплаших се, естествено, имах късмет, че тогава светна зелено, за да мога да пресека и избягах.

След това отидох да си изчакам автобуса на спирката и с периферията си видях как тази жена идва към спирката и отново нападна още едно момиче по същия начин, както мен в гръб, изрита я в кръста, и момичето, естествено, се уплаши.

Тогава един възрастен човек й се развика да се маха, а жената каза, че той няма да й казва какво да прави тя, разказа пострадала.

Скоро преди седмица някъде, както си отивах към работа, бях с колата и минавайки покрай „Младост 1“, я видях, ходейки си, тоест тя все още се намира някъде на улицата тук, допълни жената.

По групите това, което видях, има доста пострадали по същия начин. Тя удря в гръб, хората се стряскат, даже някъде бях прочела, че с бокс е ударила едно момиче, много такива инциденти има, каза друга жена.

Засега няма информация дали са взети мерки за залавянето и обезвреждането на нападателката. 


Още за: жена   София   бокс   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
26 Януари 2023 17:13 | ку4е
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Отка4алки!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар