Ужас в Поморие: Въоръжена банда ученици тероризира и унижава деца!

10 април 2019 11:10   3889 прочита


Поморийски тийнейджъри, помислили се за гангстери, тормозят учениците от Професионалната гимназия по туризъм „Алеко Константинов”. Психоатаките, преминаващи с физически гаври, продължава повече от два месеца, а учителките не взимали никакви мерки. Това твърди притеснената майка на деветокласника Иван Минчев, който вече не иска да ходи на училище, заради срама и постоянния тормоз, който му причиняват няколко по-големи.

По думите на майка му Дарина Минчева детето е било подложено на постоянен психически и физически тормоз, но чашата преляла, когато въпросната банда - момчета от горните класове от същото училище, свалили гащите на 16-годишното момче пред цялото училище, унижили го, за да му вземат парите, а освен това го набили - Иван отнесъл здрав ритник в корема, след като отказал да си даде портмонето.

„Учениците ходят с оръжия, бокс и ножове. Заплашват децата от по-малките класове, взимат им парите, заключват ги в тоалетните. Моето дето вече изпитва страх да ходи на училище. Разговарях няколко пъти с учителките, те все обещаваха, че това няма да се повтори повече, но за жалост този тормоз продължава. Взели са му 4-5 лева, но с бой!”, разказа притеснената майка, която е подала жалба в Агенция за закрила на детето, но е готова да доведе случая и до Министерството на образованието.

Дарина каза още, че вчера, след унизителната сцена със свалените гащи, детето й избягало от училище и се е скрило близо до автобусната спирка. През това време негов приятел му писал във Фейсбук да се прибира, защото гангстерите го търсели и пак щели да го набият. Иван предостави скрийн шот от въпросния чат, който е на турски език./Blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар