Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

“ежък ден за танцьорката √абриела застава пред съда


3 септември 2018 10:01  3 коментара   2286 прочита—рещу ћедарова са повдигнати 4 обвинени€


21-годишната √абриела ћедарова, станала особено попул€рна, след като пи€на и надрусана помл€ десет коли в ѕловдив, а месец по-късно разби носа на студентка, днес застава пред съда. ƒвете дела са обединени в едно, а срещу √абриела има 4 обвинени€ - за шофиране в пи€но състо€ние и каране на кола след употреба на дрога, за нанас€не на значителни материални щети и за причин€ване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

ѕрипомн€ме, преди две седмици ќкръжен съд ѕловдив потвърди решението на –айонни€ съд да остав€т на свобода младата пловдивчанка срещу 5000 лева гаранци€.  ато мотиви за решението си съдиите посочиха, че първоинстанционни€т съд е постановил обоснован и правилен съдебен акт, който съответства на обсто€телствата в производството по чл. 270 от Ќѕ .

ѕравилно е изменена м€рката за неотклонение на подсъдимата в парична гаранци€, като по вид и размер (5000 лева) т€ е напълно адекватна на събраните до момента доказателства по делото, личността на подсъдимата, срока на задържането и етапа, на който се намира наказателното производство – внесеното обвинение за разглеждане на делото в съдебна фаза.

trafficnews.bg

ќще за: √абриела ћедарова  коли  съд ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

3 септември 2018 10:15 | ƒойран
ќценка:
-1
 (
7
 гласа)

’убвао пиче е, бих и платил гаранци€та срещу услуги..


3 септември 2018 16:07 | Ѕаба
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

—трума, или разделете заглавието на 2 изречени€, или добавете "ко€то" след √абриела!


3 септември 2018 21:56 | ƒо ƒойран
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

“ази ли е хубава? ƒа, бе! ѕак разгледай снимката и си помисли.  ато е толкова хубава, сега като € пуснат, може да € викнеш и на теб да ти разбие носа или колата.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.