Спецпрокуратура: Пламен Бобоков е на “ти” с президента Радев

02 юли 2020 11:25   2 коментара   2408 прочита


Бизнесменът Пламен Бобоков лично си общува с президента Румен Радев, обръща се към него с „ти“, а също така си кореспондира и с Десислава Радева. Това показва текстовата комуникация, която беше разпространена от Специализираната прокуратура, предава БГНЕС.

Във връзка с множеството запитвания от медии, високият обществен интерес и с цел представяне на обективната истина, Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет от една страна и обвиняемия П.Б. от друга.

Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от П.Б.

Анализът на комуникацията установи размяна на съобщения между посочените лица със следното съдържание:

На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident – Rumen Radev съобщение с текст: „Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!……Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!“.

Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия.

Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава. 

2 коментара
02 Юли 2020 14:01 | Един
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Тъпото стадо избра за президент Гумен Гадев от БКП и сега да не се оплаква за връзките му с мафията.


02 Юли 2020 14:36 | Ханко
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Президента е най умния политик в новата история. Герб=гроб.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар