Смъртоносно меле ! Пиян вилня в Бяла Слатина ,прегази 3-ма ,един почина

09 март 2021 08:33   4872 прочита


Жители на ромската махала в Бяла Слатина, в която снощи пиян побеснял мъж прегази умишлено с кола две жени и мъж, който почина, разказаха подробности какво се е случило. 

 
След като цял ден пил алкохол и празнувал 8 март със своя приятелка, шофьорът минал поне 40 километра от селото, в което живее до града, в който заради домашно насилие от него избягала жена му. Той дори имал ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга, но я пренебрегнал. 

На улицата в Бяла Слатина връхлетял с висока скорост и буквално помел трима души - случайно преминаващ по улицата 52-годишен мъж, който починал малко по-късно, и две жени, които вървели с него. Едната от ранените жени е в тежко състояние и е откарана в болницата във Враца. 

Очевидци твърдят, че мъжът бил изключително агресивен. По неофициална информация, дрегерът отчел близо 4 промила алкохол в издишвания въздух, предаде БНТ. 

"Това просто е било касапница! Предумишлено убийство! Човекът е дошъл, засилил се е с колата си с ужасно висока скорост и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и прегазва втори път", коментира пред Нова телевизия Георги Георгиев - племенник на загиналия. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар