Смазаха с метални пръти бизнесмен в Слънчев бряг

17 март 2015 09:41   2 коментара   12936 прочита


Николай Юруков е откаран в МБАЛ-Бургас в тежко състояние

Жестока кървава драма се разигра около 18 часа в Слънчев бряг. Пред очите на няколко случайни минувачи в близост до хотел „Амфора” бе нападнат 46-годишният собственик на верига магазини за маркови дрехи Николай Юруков. Това съобщи за "Флагман" източник от най-близкото обкръжение на бизнесмена, който към момента придружава линейката към МБАЛ-Бургас.Според източника гледката е била потресаваща. Човекът намерил своя приятел безжизнен на тротоара пред хотела, където преди това се били събрали няколко души, станали неволни свидетели на кървавото меле. Към момента не може да се каже колко са били нападателите – двама или трима. Те са били въоръжени с метални пръти. В линейката е установено, че двата крака на Юруков са натрошени, костите на една от ръцете му буквално са смлени на сол. Загубил е и много кръв.

Николай Юруков е един от известните търговци в Бургаска област, живее в Слънчев бряг, но притежава магазини за маркови дрехи в един от бургаските молове.

2 коментара
18 Март 2015 02:21 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ТОВА .НА ОБЩЕСВЕНО МЯСТО НЯКОИ ПРЕБИВА НЯКОГО ТИ СТОИШ ОТ СТРАНИ ГЛЕДАШ И НЕ ПРАВИШ НИЩО .НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ ДА ГЛЕДА САЙРИ ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА ЧЕ СА ГО ПОДРЕДИЛИ ТАКА БИЯЧИТЕ ДАНО СИ ЗАСЛУЖАТ НАКАЗАНИЕТО.


18 Март 2015 02:24 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Те са си заслужили наказанието сега остава да си го получат, така както те са го подредили по същия начин.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар