Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

—кандално разкритие! » при€телката на изверга  арагьозов се оказа жертва на свирепите му кучета


11 юни 2019 09:36  2 коментара   6783 прочита учетата на …ордан  арагьозов, които нахапаха до смърт 39-годишен мъж край село ¬ладо “ричков, и друг път са нападали хора. “ова разказа младо момиче, живеещо в района. ѕри един от случаите, озверелите животни от породата  ане  орсо са откъснали три пръста от ръката на при€телка на  арагьозов, но той покрил случа€. "“€ пищеше. ¬еднага й се притекоха н€какви мъже на помощ", разказа момичето пред камерата на bTV. »мало е период, когато кучетата са били осем.

—ъседи разказват още, че животните са сто€ли редовно сами и са държани гладни. —обственикът идвал еди път в седмицата и ги хранел с мухл€сал хл€б.  метът на с. ¬ладо “ричков »ван Ќиколов коментира, че от 2016 г. многократно е предупреждавал  арагьозов да се грижи по-добре за животните. ƒнес –айонни€т съд в —воге днес остави в ареста собственика на животните …ордан  арагьозов. ¬ съдебната зала днес той каза, че съжал€ва. –ешението на –айонни€ съд в —воге подлежи на обжалване. /Blitz.bg

ќще за: кучета  мъж  район ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

11 юни 2019 20:30 | ‘илип
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

«лобни сурати и на собственика като и кучето! јма и ти€ смотан€ци какво чакат та не ги нахран€т ти€ кучета с малко отрова и въпроса е приключен-има кучета проблем-н€ма ги н€ма проблем!!! ¬ та€ държава да си куче и ром е супер!


12 юни 2019 20:22 | явор
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—трахливци умират като агнета
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.