Скандал! Иванчева отговори на Татяна Дончева за твърдението, че била фризьорка!

07 юни 2019 12:00   3 коментара   10745 прочита


Смущаваме това, че един ляв лидер като Татяна Дончева защитава опорните точки на хора от ГЕРБ. Имаше слухове, че съм била фризьорка, а аз нямах против това, защото за мен професията не е обидна.

След изказванията от страна на много хора, включително и на Дончева, как е можело фризьорка да стане кмет, мои поддръжници започнаха да се обиждат, че по този начин е сравнявана професията им. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV осъдената на първа инстанция на 20 години затвор бивша кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

Към момента Иванчева е под домашен арест, а за да участва в предаването е получила специално разрешение от съда. "Аз съм юрист, работила съм и дълги години в собствена фирма за транспорт", разкри още бившата кметица на "Младост" по темата. /Blitz.bg

3 коментара
07 Юни 2019 14:57 | гражданин
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Била юрист тази злобна грозотия?!?! През годините на демокрацията, която у нас един ден ще бъде окачествена като анархия и безвремие, колко такива като нея фризьорки / и не само/ си накупиха дипломи и то точно за юристи, защото винаги се е считала за престижна правната професия, а те си мислят, че дипломата ще им купи визия ха ха ха и интелект! Куха лейка е от всякъде тази "юристка", явна бивша фризьорка! Нали и видяхме и поведението след ареста... Е, хора с нейния интелект нямат място в управлението на каквото и било ниво в администрацията!


08 Юни 2019 19:17 | Nazi
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ти много хубав ли бе , заради мишки като теб шланга е на власт


08 Юни 2019 22:48 | Емил
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много нагла крадлата, много
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар