Шок! Виновниците за зверството на Мартин са мъртви

18 август 2019 10:22   1 коментар   13804 прочита


 Майката на смятания за убиец на 7-годишната Кристи Мартин Трифонов направи нови смразяващи разкрития за престъплението. Вижте какво заяви пред "Телеграф" Стоянка Стоянова.

- Г-жо Стоянова, имаше ли следи от кръв от борба по сина ви?

- Не, нищо нямаше. Това ми е чудно.

- Беше ли превъзбуден, развълнуван? - Беше притеснен, защото го е страх от полицаите. Разправяше, че са му правили много неща, пускали са му ток, биели са го преди. Такива работи ми е разправял.

- Пиеше ли алкохол? - Не, алкохол не кусва. Само енергийни напитки. С наркотици изобщо не се е занимавал.

- Имал ли си е приятелка? - Не, не е водел приятелки. Не е споделял да има приятелки. Аз знам, че няма. Беше така затворен повече, лични неща не споделяше. Изобщо не е бил агресивен. Не знам какво стана. Ще отида на делото му в Сливен, аз съм му майка, трябва да го подкрепя.

- Разкажете ми за предишния случай, за който има присъда за блудство.

- Някакво момиче, съученичка ли е, не знам. Той тогава не беше при нас. Бабата и дядото са го гледали, ама аз доколкото си казвам, те са виновни за цялата работа, не са го гледали добре, ама те умряха всичките./blitz.bg/

1 коментар
18 Август 2019 16:39 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ТОВА НЕ Е МАЙКА ТОВА НИЩОЖЕСТВО Е СЪЩО КАТО СИНА СИ И НЕГО Е ВЪЗПИТАЛА ТАКА . ЩЕ ПОДКРЕПЯ СИНА СИ НА ДЕЛОТО ЗА ТОВА, ЧЕ Е УБИЛ ДЕТЕТО. ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕН С ВИНКЕЛО У ГЛАВАТА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар