Шефът на СДВР с извънредни новини след сблъсъците на пл. "Народно събрание"

23 септември 2020 00:56   4 коментара   7091 прочита


Това, което се случва сега пред сградата на НС, цели единствено ескалация на напрежението, заяви Георги Хаджиев

Това, което се случва сега пред сградата на Народното събрание, цели единствено ескалация на напрежението. Това заяви пред Нова телевизия директорът на СДВР Георги Хаджиев. Демонстрантите на протеста в София настояват да преминат през кордона, за да стигнат до Паметника на Незнайния войн. Хаджиев коментира, че могат да стигнат по всеки друг начин.

 "Гражданите имат абсолютното право да достигнат до паметника на Незнайния воин по всеки един маршрут", добави той.  По думите му, протестът пред НС е нергламентиран.

"Вчера в следобедните часове е постъпило уведомление от младежката организация на „Да, България” както до нас, така и до Столичната община. Има съгласувано разрешение за провеждане на протестни действия на площад „Независимост” и на паркинга пред БНБ. Това е единственото регламентирано протестно действие.

"Сградата на НС е стратегически обект от националната сигурност и няма как да минат през полицейския кордон”, обясни ст. ком. Хаджиев. По думите му по-рано през деня един човек е задържан на изградените ГККП-та. "Получихме информация, че на протеста има провокатори", допълни шефът на СДВР./Blitz.bg
 


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
4 коментара
23 Септември 2020 10:33 | Ванко
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До кога ще пазите крадците на България?


23 Септември 2020 23:29 | Петричанец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Яле го и то тюфлек Циркаджиев. Колко малоумен требва да си да туриш петричанец за началник на СДВР.


24 Септември 2020 05:41 | Учен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

През 1974-75 година от руските лаборатория са провеждани тестове на нови медикаменти върху децата в българските училища. Днес 99% от децата родени 1974-75 г страдат от Мания за величие, садизъм, диспотизъм, патологични лъжци и склоност към зависимости. Същите тези 20години избират всеки път този, който сега свалят. Изчакаха да окраде всичко и сега понеже някой дава пари и са закъсали от Корана периода стачкуват. Имено поради факта, че е роден 1974-75 г Връзкаджиев беше скорострелно назначен края на 2019г няколко месеца преди протестите.


24 Септември 2020 10:13 | Джумаята
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не е лошо да си пиеш редовно хапчетата, че зацикляш.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар