Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

—ензационно! ѕроговориха отровителите на —крипал!


14 септември 2018 09:01  2 коментара   2853 прочитаƒвамата руснаци, обвинени в опит за убийство на бивши€ шпионин —ергей —крипал и неговата дъщер€, дадоха интервю. “е за€виха, че н€мат нищо общо със случа€ и че са посетили —олсбъри като туристи. »менно там през март беше извършено нападението с „Ќовичок”.

ћиналата седмица британските власти идентифицираха двамата предполагаеми извършители, които действали под фалшиви имена. Ѕританската полици€ за€ви, че мъжете, по€вили се по телевизи€та, имат известна прилика със заподозрените, но не могат да потвърд€т самоличността им. ƒвамата руснаци обаче об€виха, че на охранителни записи от камери в —олсбъри са именно те.

Ќашите при€тели от дълго време ни съветваха да посетим този прекрасен град, каза едини€т от т€х за —олсбъри. „“ова е туристически град. “ам има катедрала, ко€то е известна по ц€л св€т”, допълни други€т. ¬ъншното министерство на ¬еликобритани€ об€ви, коментирайки интервюто на јлександър ѕетров и –услан Ѕоширов, че все още разглежда двамата мъже като агенти, които са служители на руското военно разузнаване (√–”), въпреки всичко, което казаха.

ќт "‘орин офис" отбел€заха още, че гледат на интервюто като на "заблуди и лъжи". "ѕолици€та и прокуратурата идентифицираха тези хора като главните заподозрени във връзка с нападението в —олсбъри. ѕравителството е категорично, че тези мъже са офицери от руското военно разузнаване (√–”), които са използвали изключително отровно, незаконно химическо оръжие по улиците на нашата страна. Ќие многократно поискахме от –уси€ да отговори за това, което се случи през март. ƒнес - както всички вид€хме - те отговориха със заблуди и лъжи", се изтъква в из€влението на британското външно министерство.

blitz.bg

ќще за: руснаци  убийство  шпионин ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

14 септември 2018 16:09 | Ѕаба
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

—трума, заглавието ¬и не е коректно. ƒали са отровители или не, ¬ие не знаете. ѕовтар€те като папагали. Ќ€мате капацитет за подобен род публикации. «а ¬аше сведение, √–” не съществува отдавна под това наименование. ј англичаните забравиха Ќовичока и вече им се привижда ново химическо оръжие, пренас€но в шишенца от женски парфюм " Ќина –ичи". ÷ирк " Ѕ”Ў"!


15 септември 2018 07:08 | тамерланд
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ќў≈ Ћ» ¬я–¬ј“≈ Ќј “»я ѕ»яЌƒ≈“ј-јЌ√Ћ»„јЌ»“≈
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.