Родителите на момчето, загинало на пързалката „Цунами“, със зловеща версия

09 август 2019 10:14   1 коментар   26817 прочита


Първо им казали, че детето им е паднало от 2 метра, но после разбрали, че това не е така

Родителите на 18-годишното момче, което загина нелепо в аквапарка в Приморско, разказаха пред Нова телевизия как са разбрали за случилото се. Момчето е от старозагорското село Кирилово. Както БЛИЦ съобщи, инцидентът е станал на екстремната водна пързалка „Цунами“. Сблъскали са се две момчета като второто се е пуснало по съоръжението докато първото било още там.

„Знам, че са се сблъскали глава с глава“, каза разстроената майка.

По думите на бащата, второто момче, което е без сериозни наранявания, казал, че сам се е пуснал по пързалката без да изчака. Първо казали на родителите, че детето им е паднало от 2 метра. После разбрали, че това не е така, а един от спасителите веднага го е грабнал и потърсил медицинска помощ. „Може спасителят да го увредил“, смята майката.

„Децата бяха с приятели на почивка. 18-годишни са. Никой не ни се обади. Държахме връзка с приятелите. Дори от болницата не ни се обадиха. Телефонът, който е на сайта, не ни отговориха“, добави тя.

В съобщение на полицията беше посочено, че аквапаркът е затворен. Оказва се, обаче, че снощи след 20 ч. не е бил затворен, не е имало и полицейски лепенки.

Около 20.30 ч. там дори започнали да влизат хора, защото там се оказало, че има и лятно кино.

1 коментар
09 Август 2019 20:18 | 1
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

На такива пързалки трябва да има спасител или човек, който да отговаря за реда на ползването на пързалката. Или не е имало или не си е спазвал служежебните задължения. От тази престъпна немърливост е загинало млодо момче и са зачернели семайството му. И понеже живеемв БЪЛХАРИЯ естествено, че няма да има виновни. Собственика на пързалката сигурно не е случаен човек и ще се измъкне, ще остане само скръбта на близките
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар