Ревност и скандали...  Мъжът, убил и заровил приятелката си в двора, излъгал, че е избягала с друг! 

30 ноември 2020 14:45   1 коментар   4872 прочита


Окръжна прокуратура Варна предаде на съд 36-годишния С. С. с обвинение за убийство. Това съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение. 

С. С. и пострадалата С. Й. живеели на съпружески начала и имали три малолетни деца – две момиченца и едно момченце. Семейството живеело бедно, без постоянни доходи от трудова заетост. Освен това обвиняемия и пострадалата имали чести скандали, причинени от взаимна ревност. Разделяли се и се събирали отново, последно през март 2020 г. 

След полунощ, около един часа на 01. 04. 2020 г. пламнала поредната такава свада. В разгара й двамата били един срещу друг в средата на стаята. Пострадалата бутнала обвиняемия, който я ударил нееднократно в главата и лицето, съборил я на леглото и започнал да я души. Отбранявайки се, тя успяла да го одере, но той не преустановил действията си, въпреки молбите й да престане. Когато усетил, че жена му вече не диша и не мърда, се отдръпнал настрани. Установил, че я е умъртвил и решил да прикрие престъплението си. 


Мъж уби и зарови приятелката си в двора! 

Изкопал дупка в двора на къщата. Увил трупа в чаршаф и го заровил, като положил усилия да замаскира гроба с боклуци, които се намирали там. Решил да излъже, че пострадалата е избягала с друг мъж в друго населено място и затова счупил и изхвърлил във външната тоалетна мобилния й телефон, както и часовника й. Събрал нейни лични вещи в сак и го скрил до оградата на къщата. 

На сутринта отишъл при родителите на жена си и им съобщил, че тя е избягала с друг, изоставяйки децата си и него самия. Те не повярвали на тази версия и предприели действия по издирване на родственицата си. 

На 02. 04. 2020 г., след внимателен оглед на дворното място, забелязали замаскирания гроб. Разкопали мястото и намерили увития в чаршаф труп. Незабавно повикали полиция и започнало настоящото наказателно производство. 

В хода на разследването били намерени телефона, часовника и личните вещи на пострадалата, укрити от обвиняемия. Същият направил частични признания на вината си. Били намерени и биологични следи, сочещи на извършеното престъпление. Надлежни експертизи допълнили установяването на описаната по-горе фактическа обстановка. 

С. С. е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 115 от НК и задържан под стража. Ако бъде признат за виновен, той може да бъде наказан с лишаване от свобода от десет до двадесет години. 

Предстои разпоредително заседание по делото. 


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
30 Ноември 2020 15:36 | !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Доживотен затвор за това малоумно копеле!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар