Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

–азкриха модерна наркооранжери€ (—Ќ»ћ »)


22 март 2019 10:43   11865 прочита»ззети са 730 саксии с растени€ от рода на конопа, над 90 кг зелена и 35 г суха тревиста маса, реагирала на марихуана при наркотеста; задържани са 52-годишен местен жител и 21-годишна столичанка

—пециализираната операци€ по противодействие на наркопроизводството и наркоразпространението е предприета след разследване, проведено от криминалисти на ќƒћ¬–- √аброво.

¬ действи€та, осъществени под наблюдението на прокуратурата, са участвали и колегите им от –”-√аброво. ¬ хода на операци€та е предприето претърсване на хале на бившo предпри€тие в града, където униформените открили помещение, специално пригодено за отглеждане на марихуана.

ќт него са иззети общо 429 саксии с растени€ от рода на конопа и 64,705 кг зелена растителна маса, реагирала при тестовете на марихуана. ѕомещението било обзаведено с изключително модерно оборудване за отглеждането на растени€та - лампи с подход€ща цветна температура, поливна система, вентилаци€, филтри, уреди за контрол на температурата и влажността, и др.

Ќа м€сто криминалистите задържали 52-годишен местен жител и 21-годишна столичанка. ¬ рамките на разследването е установено, че в собствен имот в с. ƒрагановци габровецът е изградил миниоранжери€ за отглеждане на марихуана. ќттам са иззети още 301 саксии с растени€ от рода на конопа, 27,226 кг зелена растителна маса и 35 грама суха маса, както и съответното оборудване.

ѕо случа€ е образувано досъдебно производство по чл. 354 в от Ќ , работата по документирането му продължава под наблюдението на районната прокуратура./Fakti.bg

ќще за: саксии  растени€  жител ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.