Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ѕърви страшни —Ќ»ћ » от катастрофата с трима загинали и двама оцелели наши гурбетчии в Ўотланди€


14 март 2019 15:23   4326 прочитаƒвама мъже и жена са загинали при тежката катастрофа в √ленбърви, Ўотланди€, на магистрала ј90 между јбърдийн и ƒънди. ∆ертвите са българи, работещи на ќстрова. “римата са пътували в червено „–ено ћеган“, което се ударило в сребрист „‘орд B Max” и междуградски автобус, съобщава „ƒейли –екърд“. Ўофьорът на –еното и друга негова спътничка са откарани в болница в јбърдийн. Ўофьорът е прегледан от лекари и е с минимални наран€вани€. ќцел€лата спътничка е в тежко, но не критично състо€ние.

Ўофьорът на автобуса също е с леки наран€вани€. Ќикой от пътниците вътре не е пострадал. Ѕез сериозни наран€вани€ са мъжът и жената, пътували в сребристи€ ‘орд.

»нспекторът от местната пътна полици€ —тюърт ћаки изрази благодарност на хората, които се притекли на помощ веднага след инцидента, въпреки гледката за т€х е била шокираща. ѕолици€та призовава всички свидетели на катастрофата да дадат показани€ за случилото се./Blitz.bg

ќще за: катастрофа  магистрала  шофьор ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.