Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

ѕърви —Ќ»ћ » от адски€ инцидент с “»– в —офи€


21 октомври 2018 14:15   20755 прочитаѕо€ви се първо видео от страшни€ инцидент с “»–, станал на околовръстното шосе в —офи€. ѕрипомн€ме, че както ЅЋ»÷ първо писа пътни€т инцидент е станал на ќколовръстен път преди разклона за с.  азичене. —игналът е подаден около 12 часа днес. “»–, движейки се по ќколовръстен път, преди разклона за с.  азичене, се е ударил в информационните табели на път€ и се е преобърнал. Ќа м€сто веднага са изпратени екипи на полици€та, пожарната и Ѕърза помощ. ѕострадал е водачът на камиона.

“ой е в тежко състо€ние. “ова съобщи говорител€т на ÷ентъра за спешна медицинска помощ – —офи€  ат€ —унгарска, цитирана от "‘окус". „„овекът е с гръдна, коремна и лицево-челюстна травма. ¬ момента колегите го стабилизират и го подготв€т за транспортиране. ¬ ќкръжна болница ще бъде хоспитализиран. ƒоколкото разбирам е чужд гражданин“, за€ви —унгарска.

—унгарска уточни, че дълго време пожарната се е опитвала да извади пострадали€ от “»–-а. „—игналът при нас е постъпил в 11.57 ч. »зпратили сме два екипа. ѕървата линейка е на 6-ата минута на м€сто, а втората веднага след не€. »ма доста разл€то гориво и инцидентът е тежък“, каза още т€.

 ќще от: —ин€ лампа
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.