Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕърви подробности четворното убийство в  аспичан, вече има арестуван! (—Ќ»ћ »)


26 септември 2018 14:45   4491 прочита„етири тела са открити в частен имот на ул. "–аковска" в  аспичан в ср€да сутринта. —поред първоначалната информаци€ става въпрос за убийство. —поред полицейски източници има задържано лице, което е братовчед на убитите. —поред непотвърдена информаци€ той има психично забол€ване, съобщава "ћонитор".

 акто ЅЋ»÷ писа, източник от прокуратурата потвърди, че в  аспичан са открити 2 трупа, а предварителната информаци€ е, че там тр€бва да има още един или двама души. ѕо неофициална информаци€ труповете са четири. ѕо непотвърдена информаци€ става дума за семейство, баща, майка, син и дъщер€.

–одителите са около 80-годишни, а синът и дъщер€та около 40-годишни. ÷€лата улица „–аковска“ е отцепена. «а инцидента потвърди и кметът на  аспичан ћилена Ќедева, ко€то не знае подробности, а от полици€та й препоръчали да не ходи на местопроизшествието. Ќа м€стото се намира окръжни€т прокурор на Ўумен, дежурни€т прокурор в окръжната прокуратура ћаргарита √еоргиева и директорът на ќƒ на ћ¬– ялсън –исим. ¬секи момент тр€бва да започне оглед./Blitz.bg

ќще за: тела  информаци€  убийство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.