Прокуратурата подхваща Петър Кърджилов за посегателство над възрастна жена

31 юли 2020 14:10   1 коментар   1936 прочита


Софийска районна прокуратура припомня, че спрямо Кърджилов се води и друго наказателно производство

Малко след 9 часа сутринта на 31.07.2020 г., възрастна жена е коментирала пред камерите на една от националните телевизии ситуацията, свързана с блокирането от страна на протестиращи на ключови  кръстовища и булеварди в центъра на столицата, съобщиха от прокуратурата. 

В този момент към нея се приближил П. К. (б.а.Петър Кърджилов), който на висок глас започнал да й отправя обидни реплики, като я залял с вода, след което издърпал бастуна й и го хвърлил на земята. Случващото се е предавано „на живо“ по медиите. К. незабавно е задържан от органите на полицията, а по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325, ал. 1 НК (хулиганство).

Към момента се извършват действия по разследването, под ръководството на наблюдаващия прокурор. Софийска районна прокуратура припомня, че спрямо К. се води и друго наказателно производство, отново по чл. 325 НК, за извършени от него миналата година хулигански действия в сградата на Специализирания наказателен съд, като към момента делото не е приключило и се намира в съдебната фаза на процеса./kanal3.bg

1 коментар
31 Юли 2020 16:36 | #кой и #колко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Коя е пък тази толкова "възрастна" жена? Сигурно Кърджилов си я е харесал?! Ама спрете с тия глупости де! Тая откачалка си призна, че е дошла тука само, за да ги провокира! А има и не един запис как тя първа го удря с бастуня!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар