Проблемите на жестокия убиец от Сотиря стават все по-сериозни

22 август 2019 10:25   1 коментар   17913 прочита


Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, съобщава Lupa.bg, позовавайки се на юристи. Никой не искал да поеме защитата на извратения ром, заради жестокостта на престъплението в Сотиря. Първоначално назначеният му служебен адвокат само като чул с каква лекота извергът разказва как е убил детето, се отказал и бил категоричен, че няма защо да брани подобен човек.

Поради факта, че 21-годишният мъж е още в болница, това затруднявало още повече назначаването на адвокат, но и нямало мераклии, въпреки че се очаква процесът да е публичен и това е страхотна реклама за всеки един юрист.

Убиецът на малката Кристин получи удар от най-неочакваното място Пред отказалия се адвокат Мартин направил шокиращи самопризнания, а сега прокурорите се страхуват дали "след като оздравее" в болницата, задържаният за убийството ще е склонен отново да си признае всичко и няма ли да се завърти на 180 градуса..

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения на задържания за тежкото убийство на дете в Сотиря Мартин Трифонов – за блудство с малолетно лице, за изнасилване на непълнолетно лице и за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице. Това не е първото обвинение за блудство, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвинение в затвора в Бургас. По неофициална информация там той е бил сексуално малтретиран. /blitz.bg/

1 коментар
22 Август 2019 21:49 | Божидар Ангелов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поредните некоректни търговци. След като чаках повече от две седмици отказах поръчката
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар