Плъзнаха смразяващи версии за двойното самоубийство в Екзарх Антимово

04 юни 2020 13:52   1 коментар   7410 прочита


Съпругът и съпругата, открити обесени един до друг в собствения им дом, имали достатъчно средства, но...

Двойно самоубийство на възрастни съпрузи разтърси карнобатското село Екзарх Антимово. Драмата се разиграла преди няколко дни, но за нея се чу едва вчера. Съпругът и съпругата са били открити обесени един до друг в собствения им дом. На зловещата гледка се натъкнал един от синовете им, който живеел заедно с тях. Той се прибрал късно следобед от работа и останал вцепенен на вратата. Гледката била потресаваща. Родителите му висели на примки един до друг, пише "Телеграф". Синът се втурнал да ги спасява с последна надежда, че все още може да са живи, но, уви, и двамата били мъртви. 

"Трагедията е голяма. Синовете им са отчаяни, съсипани са. Ударът е много тежък за близките. А и цялото село сме като попарени", разказаха съседи на семейството. Съпругът бил на 83 години, а съпругата на 80 г. В селото казват, че двамата били много силно привързани един към друг. Били неразделни и ходили навсякъде заедно. Близките им не знаят каква е причината двойката да посегне на живота си. От полицията отказаха да дадат подробности за трагедията. Единственото, което се знае, е, че по телата на двамата не са открити никакви следи от насилие.

Разследващите са установили, че категорично се касае за двойно самоубийство. Те отказаха да съобщят дали съпрузите са оставили предсмъртно писмо. След разтърсващата драма в селото са плъзнали всевъзможни слухове. Според единия от тях двамата са решили да се обесят, защото били много болни и вече трудно се самообслужвали, дори и за дребни неща. Други пък твърдят, че двамата се обесили от любов един към друг. "Те бяха неразделни и много се обичаха.

Решили са да си отидат заедно в един и същ миг и да останат неразделни дори и в смъртта. Вече бяха на преклонна възраст и си даваха сметка, че, ако единият почине, другият няма да иска да живее без него", коментират хората в Екзарх Антимово. Съседите им твърдят, че семейството е имало достатъчно средства. Не били богати, но имали достатъчно, за да посрещнат всичките си разходи. Дълги години стопанисвали селския ракиен казан, но напоследък вече не можели да работят./blitz.bg

1 коментар
04 Юни 2020 22:06 | Не четете вечер!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

За да си спестите една безсънна нощ от "смразяващите" версии описани така картинно в статията-не я четете.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар