Пазарджишките ченгета арестуваха Бате Све, пращали му дрога по куриерска фирма

10 януари 2019 14:13   6927 прочита


Дилър на наркотици, организирал разпространение на територията на Пазарджик, е бил задържан от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След дълга и упорита работа екипи на сектора пристъпили към реализация във вторник и сряда.

При проверка в гаражно помещение, ползвано от криминално проявения Светльо Танчев, с прякор Бате Све. Престъпникът е на 23 г. от Пазарджик. В гаража ченгетата открили около 31 грама суха листна маса, която реагирала положително на марихуана. Последвало претърсване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали близо 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин. Полицаите извършили проверка в офис на куриерска фирма в областния град. Там те открили пратка, предназначена за Бате Све.

Вътре имало почти 210 грама зелена листна маса, която реагирала положително на синтетичен канабиноид-известна като къпана трева. Така първоначално събраните данни на криминалистите се потвърдили напълно. В хода на разследването било установено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и близките села. Той е задържан първоначално за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. В последствие срокът на задържане е удължен от прокуратурата със 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава./blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар