Пастор твърди, че Джок Полфрийман вече има издаден пасаван

25 септември 2019 11:47   3 коментара   4127 прочита


Полфрийман има пасаван от Австралийското посолство в Атина. Това е временен паспорт със срок. Джок няма право да остане у нас. Той няма право да стъпва в България в следващите 5 години и това е според присъдата. Той седи у нас в момента, но не по негово желание. Това сподели пред Нова тв пастор Иводор Ковачев, капеланът на Софийския централен затвор от 22 години.

"Аз не мога да говоря за присъдата, но мога да кажа какво се е случвало с него през тези 12 години. Той работи през цялото време. Аз имам опит. Аз работя извън затвора с хора, които са убивали, има и човек с две убийства, има такива, занимавали се с наркотрафик. Тези хора са създали семейства. При тях има промяна. Те живеят нов живот", добави пастор Иводор Ковачев.

Припомняме, че тричленка на Апелативния съд-София - с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, пусна на свобода австралиеца Джок Полфийман, осъден за убийството на студента Андрей Монов на 19 септември. Това стана, след като апелативните съдии разгледаха жалба срещу решението на Софийския градски съд (СГС), с което е оставена без уважение молба за предсрочно условно освобождаване на австралийския гражданин.

Австралиецът излежа 12 от наложените му 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов. Престъплението бе извършено на пл. "Света Неделя" в столицата в нощта на 28 декември 2007 г./blitz.bg/

 

3 коментара
25 Септември 2019 12:20 | Ники
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

И ти си намазал филията, корумпирана държава ей.
Продажници!


25 Септември 2019 19:29 | тамерланд
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ТОЗ ПОП ЛЪЖЕ ТРИ ГОДИНИ НАПРЕД


27 Септември 2019 00:15 | Нафарфорий
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Господ гледа, и ше те потупа по главата.
Бабо гуси!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар