Осиновени български деца попаднаха „Къща на ужасите” в Мисури, САЩ

08 август 2019 10:20   1 коментар   4673 прочита


Осиновени български деца попаднаха „Къща на ужасите” в Мисури.

Двете близначки са живели при невъзможни условия, съобщи изданието „БГ войс“.

Те били осиновени преди 7 години от двойка в градчето Съмървил, щата Мисури.

56-годишният Марк Макгрегър и 40-годишната Мелиса Макгрегър имат осем биологични деца и две осиновени преди около 7 г. близначки от България. Едната от тях била открита от съсед преди месец навън мръсна, гладна и с кървящи крака, съобщиха местни медии.

Родителите са обвинени в малтретиране на деца. След първоначалния арест са пуснати на свобода под гаранция от 100 000 долара, а делото срещу тях е насрочено за по-късно този месец.

Всичките им десет деца са под закрилата на властите.

Генералното ни консулство в Чикаго извърши спешни проверки и информира, че децата са настанени на безопасно място и са под закрила на шерифския офис на окръг Шенън, щата Мисури.

Това съобщиха от Министерството на външните работи.

Те са в добро състояние, направено им е пълно медицинско изследване, което не е установило наранявания и сериозни заболявания.

Родителите са арестувани от полицията на гр. Съмърсвил на 8 юли 2019 г., след което случаят е бил предаден по компетентност на шерифската служба на окръг Шенън.

Генералното консулство в Чикаго е в постоянен контакт с властите и оказва пълно административно съдействие по случая.


Още за: деца   къща   условия   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
08 Август 2019 21:47 | 55555
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Крайно време е България, да промени законодателството и да забрани международното осиновяване на български деца, които са почти единствените и се поднасят на тепсия на всякакви, знайни изроди, психопати и т. н. Те нека го вземат в чужбина, пък после куче влачи рейс. Това е само един от примерите за положението на такива деца, който придоби популярност. И какви ли още знайни и незнайни истории се случват в чужбина с осиновени български деца и то не по тяхната воля!!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар