Неизвестни досега подробности за убийците от Негован

02 септември 2019 09:30   2 коментара   49770 прочита


Състрадателен и родолюбец - така се представя един от жестоките убийци от случая "Негован". Пламен Шляпашки е изпълнил стената си във Фейсбук с призиви за благотворителност по различни случаи. Той споделя предимно цитати за това какъв е живота и как трябва да бъдем добри. Което по никакъв начин не отговаря на жестокото престъпление, извършено от него.

Прокуратурата е категорична, че то е било предумишлено, като преди осъществяването му заедно със съучастника си Георги е взел решение за начина и средствата за извършването му. Мотивът им е бил да придобият парични средства и бижута, собственост на жетвите - треньорът по борба Георги и съпругата му Мариана. От профила на Георги става още ясно, че семейството му е било със среден финансов статус, независимо, че самият той е строителен работник, жилището му в "Дружба" е неремонтирано и със стари мебели.

Разследващите смятат, че е възможно мозъкът на отвратителното деяние да е бил Георги Нанчев. Той е и човекът, който устройва на работа към Техническия университет Пламен Шляпашки.

Вероятно връзката там става през неговата интимна партньорка Генислава Рогозанска, която е физик по образование и често се явява като технически експерт при ремонта на различни обекти.

За разлика от Пламен, Георги показва значително по-висок финансов статус. Пътува на екскурзии в чужбина с приятелката си, често се снима на претрупани маси в ресторанти. Посланията от неговия фейсбук профил са много по-категорични - говори с носталгия за "бай Тошевото време" и пуска майтапи за ракията, мъжете и сръбската музика. Независимо, че се е грижил за дъщерята на приятелката си, двамата са правили опити да имат свое дете, но неуспешни. /blitz.bg

2 коментара
03 Септември 2019 08:42 | Racer
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тия са пълни комплексари и заслужават максимални присъди. Не заслужават даже да се пише и говори за тях.


04 Септември 2019 12:43 | Няма значение кой съм!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мен не ме интересува как ? са живя ли, интересува ме от сега натам как ? Ще жевеят., и какво наказание ще получат. Или поредните психично болни на свобода . Или малка присъда за сомопризнание, този зокон трябва да се гласува. Нямя признал не признал. ТЕЖЪК РЕЖИМ ЗА ТАКИВА ДО ЖИВОТ айде гайдари кво чакате още няколко трупа ли ?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар