Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ћ¬– показа сензационни —Ќ»ћ » на дрогата, изплувала от „ерно море край  алиакра


17 април 2019 14:31   2919 прочитаѕакет с наркотици, вързан към спасителна жилетка, е изплувал във вторник следобед в морето пред плаж „Ѕолата“ край  алиакра. “ова съобщиха по-рано днес от ќкръжната прокуратура в ƒобрич. ѕреди началото на днешни€ ћинистерски съвет премиерът Ѕойко Ѕорисов даде горещ коментар за нови€ сак с кокаин, изплувал от „ерно море.

ћеждувременно се разбра, че е образувано досъдебно производство за контрабанда на наркотици в особено големи размери, представл€ваща особено тежък случай. —акът, който съдържа 16 пакета – всеки с тегло 1,1 кг, е забел€зан при обход на катер на √раничната полици€. ѕод ръководството на ќкръжната прокуратура в ƒобрич са започнали незабавни действи€ по разследването. Ќамерени€т наркотик е реагирал на кокаин на полеви€ тест.

Ќазначени са експертизи, които тр€бва да установ€т дали изплували€т сак с кокаин край нос  алиакра е подобен на пакетите с кокаин, които б€ха намерени край “юленово и „—лънчев ден“ край ¬арна.  оличеството кокаин край “юленово бе 170 кг, а край ¬арна – 25,430 кг, като високорисковото наркотично вещество е с изключителна чистота./blitz.bg/

ќще за: ћ¬–  пакет  наркотици ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.