Морето изхвърли труп на гол мъж! Подозират, че е на единия от изчезналите рибари

27 септември 2018 11:58   2674 прочита


Труп на възрастен мъж е изхвърлило морето преди минути в Лозенец. Тялото е на човек с бяла коса, който е чисто гол, предадоха свидетели на зловещата находка, цитирани от "Флагман". Трупът е забелязан от работници на централния плаж в курорта.

Разследващи подозират, че трупът е на един от издирваните рибари, които преди дни морето погълна в Свети Влас. В момента към мястото пътуват техни близки, за да идентифицират удавника. Вчера, в късния следобед, бе преустановена операцията по опитите да бъде извадена лодката на рибарите. Тя е потънала на 34 м дълбочина, на 6 мили югоизточно от Емине. По нея има и заплетени мрежи.

Възможно е тях също да има тяло. В момента по данни на водолазите от спасителните катери течението на морето е от север към юг. Много лошата прогноза до 29-ти септември бе и причината да се приключи с издирването на телата на Петър Траянов и Васил Лечев. Провезът, който превръща морето буквално в супа и не позволява да се влезе с лодка ще се укроти само на 29-ти септември. Метеоролозите твърдят, че от 30-и септември нататък морето отново става изключително бурно и опасно./Блиц


Още за: тяло   мъж   Лозенец   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар