Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

ћладен ћаринов с тежки думи за кабелни€ октопод: »ма опити за...


15 юни 2019 12:23  1 коментар   4417 прочита

—нимка: √еорги  ќЋ≈¬, ЅЋ»÷
—нимка: √еорги  ќЋ≈¬, ЅЋ»÷


—нимка: √еорги  ќЋ≈¬, ЅЋ»÷

ƒействи€та са насочени само срещу апаратурата и техниката, уточни той


ѕрав€т се опити за настройване на обществеността срещу полици€та и прокуратурата. “ова коментира за акци€та срещу кабелните оператори вътрешни€т министър ћладен ћаринов, който бе гост на 10-€ юбилеен концерт "— обич за децата, в памет на бащите герои".

“ой уточни, че действи€та на тези органи са насочени само срещу апаратурата и техниката, ко€то позвол€ва излъчване на телевизионни програми. ƒоставката на интернет е решение на самите оператори и гражданите, останали без такава услуга, да търс€т отговорност от т€х, каза министърът.

“ой припомни, че по този случай се работи в партньорство с ≈вропол. ћинистърът допълни, че е на€сно, че българите, когато ползват услуги, н€мат навик да мисл€т дали не става дума за интелектуално пиратство. Ќесправ€нето с този вид престъпност обаче води до влошаване имиджа на държавата, посочи ћаринов.

ѕрипомн€ме, че по-рано явор  олев от отдел " иберпрестъпност" на √ƒЅќѕ даде пресконференци€, на ко€то об€сни, че тази операци€ е проведена по сигнали от правоносители, които са установили, че техните програми се излъчват от тези кабелни оператори, които не плащат авторски права. ўетите, които за 2 месеца са нанесени на Ќова тв, Ѕтв и HBO са над 10,5 млн. лева . ѕредмет на изземването са били само устройства, които имат съпричастие към разпространение на това съдържание. Ћегалната дейност на фирмите не е била засегната.

ƒо 5 г. и до 8 г. лишаване от свобода предвижда законът по горните текстове, каза комисар явор  олев./blitz.bg

ќще за: акци€  оператори  ћладен ћаринов ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 юни 2019 15:54 | опомнете се
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—трума, струма - вие сте най-големите цензори, просто защото сте собственост на мафи€та
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.